9 Aug 2020

Z Kutné Hory Kou

zelník
delník

SMENA 8M/Kutná Hora

Stará známa zas maluje obrázky, jen ji nasměrovat správným směrem. Kalibrace oka potrvá ještě nějakou chvíli, rozvlnění fantazie zatím v nedohlednu. Těžkou kouli všednosti před sebou budu zřejmě tlačit dlouho. Možná návštěva těch samých míst pořád dokola také příliš nepomáhá, nebo žádají pozornost o to více? Vždyť světlo se mění pořád a kdekoliv, jen se měnit s ním.





●●●

-EN-
These photos from Smena 8M was taken in Kutná Hora, you could see picture from my travel journal in the previous article


6 comments:

  1. Pěkné fotky mé milované Kutné Hory. V čem jsou upravované? Mají takový zvláštní šmrnc, jako focené starým foťákem. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kutná Hora je magická! Fotky jsou skutečně focené starým foťákem, nejedná se o žádnou úpravu :)

      Delete
  2. V Kutnáči mají výtečné hospody.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně? My museli z jedné odejít, když si nás nikdo půl hodiny nevšímal...:D Ale zase jsme si našli jednu dobrou, kam jsme se vraceli pořád, takže 50 na 50 zkušenost.

      Delete
  3. Už jen málokdy je vidět práce podobným starým přístrojem, i když takové focení přináší spoustu užitečných zkušeností i do současného digitálního světa. Asi nejvíc mě upoutal zazděný hotel; doufám, že všichni hosté stihli včas odejít :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mám ráda ty nedokonalosti, který digitál jaksi neumí poskytnout :) Třeba to byl hotel s nakaženými, tak je pro jistotu zazdili :/

      Delete