3 Feb 2020

Magyarský guláš řádně uleželý

...
Budapešť 2015/Zenit

Dlouho odkládaný úklid nafocených negativů léta rozprostřených všelikde nemá pouze jen samá negativa. Papírové pytlíky, sáčky i krabice se stočenými roličkami vydaly nejedno překvapení: v půlce procesu už nalezeny tři zapomenuté filmy z Olomouce, jeden z Portugalska (ano, zase další), jeden pás s neznámými tvářemi a teď tento budapešťský poklad... Horší jsou však objevy toho, co je skutečně nadobro ztracené...












...poslední políčko a asi Plzeň...

...


Také přikládám svůj starý cestovní deník pro srovnání, jak vypadaly zápisky (spíš tedy malůvky) z cesty tehdy...  Ručně šité sešity jsem měla úplně na všechno, dodnes mají vyhrazenou vlastní poličku v knihovně. Hnědý maďarský snad ještě někdy v budoucnu použiju a zaplním jeho prázdné stránky, kterých má nemálo. 










Starší fotky z Budapeště: štítek Magyar
(tedy stejně staré jako tyto, jen publikovány před pěti lety)


-A-b-s-t-r-a-c-t-
During the big cleaning of all negatives from my analog camera' period I found a few new pictures for scanning and showing here on the blog. The photographs were shot 5 years ago in Budapest, the capital city of Hungary. I attached my travel journal from this era as well - quite a different style compared with the newer ones.


2 comments:

  1. Opravdu krásné, mám ráda Tvé obrazové zápisky. Jako z truhly stažené do patra z půdy~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :), jestli by v té truhle neměly náhodou zůstat :D

      Delete