26 Dec 2019

Cestovní deník VI: Čad...

...ca...
last minute


Do konce roku zbývá zaplnit jedním výletem poslední stránku v Cestovním deníku, ale ve chlubení se s ním jsem se zasekla někde v řijnu... Pospíšit si s focením a skenováním je nasnadě obzvlášť, když nedávné záznamy objevitelské jsou laděny vánočně. Obvyklá dávka kinofilmových momentek následující každý cestovní článek bude tentokrát chybět. Pár rolí nevyvolaného filmu si odpočívá na poličce téměř tři měsíce a pořád nejsem schopna s nimi ujít těch sto metrů přes ulici do fotolabu.
Psychická příprava na opuštění starého deníku už probíhá naplno, přeci jen začínat zase od znovu s čistým listem (doslova) je výkon roven slona kácejícího baobab.




ČADCA po druhé,
Čadca pro druhé

a
velmi černobílá variace
 s něžným dotekem červeného...
...akcentu...


Pršelo velmi, tedy ideální příležitost vyzvednout si razítka v muzeích a galeriích v okolí a objevit, že Plzeň dosáhne kamkoliv... Tady v podobě obrazu plzeňského malíře. Až se divím, že taková událost se neodrazila nikde na stránkách deníku. Déšť, káva, jídlo mají zřejmě vždycky přednost :(.







Objevit Slovensko... Stejně blízko jako jejich severní sousedé a přeci mě nikdy nenapadlo tuhle zemi navštívit. Tak teď seznam "PŘÍŠTĚ" každným dnem bobtná víc a více...




...obtiskávací sušenka
a nalézání inspirace ke kreslení...





No comments:

Post a Comment