9 Nov 2019

Destrukce a kreace


...zas, opět...a po roce...

Nová nálož kreativních knih přišla poštou podnítit zatvrdlou a mozolnatou fantazii a tak mi trochu zamrzelo, že Destrukční deník už víc než rok smutně trouchniví v knihovně bez jakéhokoliv ničivého povšimnutí. Rozhodla jsem se začít s předěláváním strany, která se mi zas až tolik nelíbila (rozuměj nepovedla se) a prověřením času neprošla... a pak pokračovat dál popořadě, žádné rozptylující přeskakování z úkolu na úkol (alespoň ne v této sérii náhlého destrukčně-tvořivého zápalu).



Tuhle stránku nechte PRÁZDNOU!
Jak asi vypadá prázdnota?



Poničte vazbu...
...všemi možnými způsoby:
 ohněm, inkoustem z chobotnice i zaklínadly...
A jak vidno ze skenu, vazba už přešla duhový most...




Tu je připravena rohožka na přistání podrážek...
(tedy ne-hotové)



Sem nalijte kávu
Jako bezdomovec před kostelem se mi v hlavě povalovala představa kávovaru namalovaného pouze kávou... Výsledný útvar byl nakonec spíš inspirován tvarem původních kapek, ale stejně bych ho ráda pojmenovala "kávovar" :D





 Otisky prstů
Už název svádí k vytvoření policejní karty s otisky prstů a skutečně, mnoho takových děl jsem i na internetu zahlédla... Bravurní nápad, jak klíště, nepustí dlouho... až přišla z ničeho nic hudba, dechový nástroj a noty, co zapadly přesně do rýh, které se propsaly z nepodařeného pokusu vytvořit tlusté a tenké čáry na předchozí stránce (ukryto nyní pod stříbrnými plechy).





Vybarvěte celou stranu
Ehm... Celá strana barevná zřejmě není, ale holt mašina na přetvoření lineární kresby v kresbu barevou zabrala příliš mnoho místa... navíc její tvar je opět připomínkou kávových skvrn prosáklých z ještě destruktivní minulosti deníku.





Vlepte listí
Jednoduché jako vlepená facka, 
žádné vymýšlení složitostí, pro tentokrát...



A update stránky volně vybraných předmětů...
...už je to slušné přeplácalství...




V brzké době tedy konečně něco z knih nových :)



Ostatní stránky pod štítkem: Destrukční deník



No comments:

Post a Comment