6 Apr 2015

Láska je...chemie

Po panickém strachu z otravy chemikáliemi při cínování jsem si pro změnu uvařila vývojku a ustalovač...konečně :). Téměř rok mi doma také ležela fotografická emulze, takže jsem si narychlo ještě spatlala dírkovou komoru z krabice od kapesníčků...a zábava byla na světě.

Praktická ukázka moc/a málo nanesené emulze, také příště raději zkusím i nějaký průhlednější materiál jako sklo než měděné destičky...
 •
 •
 •
...vůbec se mi nepodařilo vyrobit kontaktní kopie kromě jedné šedivky dole, tak jsou tu aspoň fotošopárny.... 
 •
(pozn.:ještě mám v zásobě neprožitou zkušenost s pruhem látky se sakra tučnou vrstvou emulze... jsem zvědavá, jak moc velké zklamání to bude :))

4 comments:

  1. Když jsem uviděl na géčku obrázky tak první co mi prolétlo hlavou, jak je tohle sakra....jak to ta holčina udělala. Hurá, máš to i zde a odpověď taky. Smekám! Hravost, tvořivost a láska k tomuhle všemu ti nechybí, přímo překypuješ a to je sakra dobře. Moc fandím, moc obdivuji a sice se za to stydím ale moc závidím .) Je to výborný až neuvěřitelný!

    ReplyDelete
  2. Jsou to kouzelné obrázky. Ruční práce je ruční práce:-).

    ReplyDelete
  3. Taky jen zírám, fakt super...

    ReplyDelete
  4. No jsou to jen první pokusy a taky tak vypadají...mám z nich radost, to ano, ale doufám, že bude lépe :)... S emulzí je focení zase trochu víc svobodnější a to mě na tom baví nejvíc...

    ReplyDelete