19 Oct 2014

E

Spočítala jsem, že bude trvat skoro dva roky, než se takhle po měsíci nasbírají všechna písmenka...běh na dlouhou trať získává zase troch jiný rozměr (člověka to docela vyděsí :). Nejvíc se těším, jak se čas projeví právě na fotkách z různých ročních období-zasněžené Há, vánoční eS, zelené Zet...tak si to pěkně představuju, kdo ví...

• 
...škoda, že jsem 15minut postávala o dva kroky jinde, mohlo být hned bez stínu dole...
 •
...mám dvě verze, pořád se nemohu pro jednu na pevno rozhodnout...
 •
...projekt Alphabet...
...odkaz: Fotografia klub...

6 comments:

  1. a víš že to je inspirace jako prase,normálně tiše.... Dobré to je :) Dost často se mi stává že nevím co fotit a přitom toho je, vezmu foťák a najednou nevím... přitom touha zachytit je tak velká :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je pravda, že třeba kvůli tomuhle projektu jsem zase ráda vzala do ruky digitál a dokonce mám s ním chuť i něco nafotit :) (přeci jen štelovat písmenka na kinofilm se mi nechce, ono se to vždycky nepovede hned napoprvé, tak jak bych si představovala). Navíc mě třeba napadlo nafotit i nějakou číselnou řadu (viděla jsem zrovna koutkem oka jeden takový film, kde číslice hrály hlavní roli), ale nevím, jestli se do toho kousnu...

      Delete
    2. Já prostě asi nemám téma, inspirace kolem všude je ale nějak to nejde,máš dobrý nápady a vždy překvapíš.... Musím něco vymyslet,do čeho se zakousnu :)

      Delete
    3. Abeceda není můj nápad:). Ale první číslici už mám-tak uvidím, jestli bude dobrá alespoň desítka, půjdu do toho. Jenže je to pořád takový ten sběr, nechci se dostat k bodu, kdy budu fotit třba jen čtverce:D. Ty si přece nemůžeš na nic stěžovat, máš kočičky!!! Co bych za to dala, to je tak sympatické.

      Delete
    4. Kočky už nějak nejsou :)))

      Delete
  2. Obdivuju, jak to vidíš. O.O

    ReplyDelete