21 Jun 2014

K-ladně

...ještě zimní Kladno jsem vylovila ze šuplíku...hmatatelné, skutečné fotografie z temné komory, které nejspíš nějakou dobu nebudu schopna vyrábět...tak nějak se mi trefilo do nálady (pohlazení od sebe samé)
 •
 •
 •

3 comments:

  1. Místo co má svého ducha. Snad ta pauza bude jen po dobu prázdnin... Dnes dofotím a asi navečer vyvolám ilforda v Praktice - už teď zase přemýšlím zda budu vyvolávat 5 minut a nebo 9 - má noční můra Ilford Pan 100 a R09. No ono vždy něco vyleze že jo ale stejně bych si přál být přesnější...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vlastně si budu zařizovat vlastní komoru, a od rozhodnutí k činu je vždycky dlouhá prodleva-alespoň u mě... Já vyvolávám 100 vždycky na pět minut, ale to jen proto, že většinou mám přeexponováno (vlastně ani nevím, jestli je to dobré, tak jsem si na to zvykla, že jsem přestala pochybovat...asi si budu muset také víc načíst:)

      Delete
    2. Jé,to je supér! Jinak já začal na 9 a to byl sakra uhel :D Na fomadonu tenhle ilford není,tedy ne pod tímhle označením ale na ilfordu rodinal je - pět a půl minuty. No ono jak píšeš,jak komu co vyhovuje a jak je exponováno. Komoru moc přeji,moc :)

      Delete